header
1337 -IRC Chat- server: irc.sorcery.net channel: #pof forum
Oud 11 augustus 2006, 19:56   #1
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Windows Mobile 5.0 en reinstall

Hai, ik heb zomaar een vraag, sinds kort heb ik een pda, en op de cd staat alleen Outlook en ActiveSync.
Mijn vraag is, hoe moet je WM5 herinstallen mocht dat ooit nodig zijn? En kan dat wel?
Omdat ik het apparaatje net heb, probeer ik veel uit, maar dat lijkt mij het os te vervuilen.

Ben geheel nieuw op dit gebied, vandaar de vraag.
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 11 augustus 2006, 21:00   #2
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
Dat zal wel op de PROM staan denk ik.
Als je de harde reset gebruikt komt WM5 gewoon terug alleen ben je dan al je instellingen kwijt.
Als het goed is werkt ie ook zonder geheugenkaartje.
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
Oud 11 augustus 2006, 21:17   #3
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Ik ben toch nog niet tevreden.
Als je met bijv IE op het net surft krijg je uiteraard een cache, maar dat zit echt helemaal in windows dir ergens verborgen, en het lijkt me dat dat de windows install wat ranzig maakt... [gebruik nu overigens Opera]
Net als dat je programma's installeerd, dan komen er dingen in het register te staan.
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 11 augustus 2006, 21:43   #4
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
Gewoon een keer uitproberen. Doe een keer harde reset en zie wat er gebeurd.
Meestal zitten er 2 resetknopjes op: één die je kan indrukken met een pennetje dat is de zachte reset en een klein schakelaartje dat is de harde reset.
Welk type heb je eigenlijk?
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
Oud 11 augustus 2006, 22:19   #5
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Heb die andere reset blijkbaar nog niet gevonden.
Ik heb een Asus A636N.
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 11 augustus 2006, 23:39   #6
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
Dan zit er bij jouw zeker maar één resetknopje.
Ik gebruik hem eigenlijk alleen voor Tomtom dus ik heb verder nergens last van.
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
Oud 13 augustus 2006, 12:32   #7
Martijn
Registered User

 
Geregistreerd: 1 april 2005
Berichten: 90
Plaats aanpassen tijdelijke inet bestanden:

1) Ga naar de volgende registry sleutel

"\HKCU\Software\Microsoft\Windows\Curren tVersion\Explorer\Shell Folders\Cache"

2) Verander "\Windows\Profiles\guest\Temporary Internet Files" in de locatie waar je wilt dat deze bestanden voortaan worden opgeslagen.

Bijvoorbeeld: "\Storage Card\cacheie"

3) Voer een soft reset uit.

Register aanpassen kan met total commander.
Martijn is offline  
 

Discussietools
Weergave Geef een waardering voor deze discussie
Geef een waardering voor deze discussie:

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:48.

home index zoeken faq kalender leden profiel registreer Beam me down Take me up

----[advertentie]----
De POF wordt gehost door Vaxon Networks


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.