header
1337 -IRC Chat- server: irc.sorcery.net channel: #pof forum
Oud 4 januari 2007, 22:57   #1
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
probleem met Nvidia geforce 6200!!!???

Ik heb een probleem met mijn nieuwe videokaart...
Wanneer ik een 3d spel speel veranderen alle kleuren en
er komen allemaal hoeken door het scherm heen.
de drivers zijn goed geinstalleerd en heb het bios al geupgrade.
Bij het laden van het spel blijft het scherm meestal zwart.

heeft iemand hetzelfde probleem gehad, of kan mij hierbij helpen????
acrodelight is offline  
Oud 5 januari 2007, 01:41   #2
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Ook de nieuwste drivers gedowned?
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 5 januari 2007, 09:25   #3
jcb
pof-zeikerd

 
Geregistreerd: 23 september 2005
Locatie: Noordwijk
Berichten: 231
Wat voor 6200 heb jij, en van welk merk. Je hebt ze namelijk op pci-express, op agp, en daarvan allebei weer een versie met en zonder turbocache, enz. Ook het merk maakt uit.

Ik heb zelf een 6200a (a staat voor agp) van XFX, (PV-T44A-WAN7). Ik ervaar hier maar 1 probleem mee, en dat is dat als ik de computer uit de slaaptstand haal, ik soms allemaal rode pixels door mijn beeld heen krijg.

Welk spel gaat het om?
Heb je je kaart goed ingesteld?
jcb is offline  
Oud 5 januari 2007, 09:57   #4
Comp-Freak
Ploffer
 
Geregistreerd: 7 februari 2005
Locatie: Bredevoort
Berichten: 3.524
Wat je te zien krijgt zijn artifacts. Heeft de kaart dit altijd, of alleen als hij een tijdje gebruikt wordt? Het kan komen door oververhitting, of een defecte kaart. Test hem zo mogelijk eens in een andere pc.
__________________
Whoei.Net! dus...
Comp-Freak is offline  
Oud 5 januari 2007, 10:07   #5
jcb
pof-zeikerd

 
Geregistreerd: 23 september 2005
Locatie: Noordwijk
Berichten: 231
kan ook dat die kaart gewoon overbelast wordt...
jcb is offline  
Oud 5 januari 2007, 11:12   #6
Comp-Freak
Ploffer
 
Geregistreerd: 7 februari 2005
Locatie: Bredevoort
Berichten: 3.524
Hoe wil jij een 3d kaart overbelasten? Dat ding produceert altijd zoveel mogelijk beelden per sec. Hij kan niet meer doen dan dat ie doet, dus overbelasten is gewoon niet mogelijk.
__________________
Whoei.Net! dus...
Comp-Freak is offline  
Oud 5 januari 2007, 12:23   #7
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phrea
Ook de nieuwste drivers gedowned?
Ja ik heb de nieuwste opgezocht van de Nvidia site.
acrodelight is offline  
Oud 5 januari 2007, 12:24   #8
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Comp-Freak
Wat je te zien krijgt zijn artifacts. Heeft de kaart dit altijd, of alleen als hij een tijdje gebruikt wordt? Het kan komen door oververhitting, of een defecte kaart. Test hem zo mogelijk eens in een andere pc.
Hij is niet oververhit het gebeurd direct al en
heb een programma om de hitte te testen deze is van Nvidia en geeft mij
een bericht wanneer hij overbelast raakt.
(nog nooit gehad!!)
acrodelight is offline  
Oud 5 januari 2007, 12:26   #9
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcb
Wat voor 6200 heb jij, en van welk merk. Je hebt ze namelijk op pci-express, op agp, en daarvan allebei weer een versie met en zonder turbocache, enz. Ook het merk maakt uit.

Ik heb zelf een 6200a (a staat voor agp) van XFX, (PV-T44A-WAN7). Ik ervaar hier maar 1 probleem mee, en dat is dat als ik de computer uit de slaaptstand haal, ik soms allemaal rode pixels door mijn beeld heen krijg.

Welk spel gaat het om?
Heb je je kaart goed ingesteld?
Nvidia Geforce 6200 op AGP met turbocache op de doos staat
(PEAK hardware) gekocht bij Oke-PC
en ik heb verder geen probleem met stanby modus.....
Het gaat om het spel GTA had eerst Vice City erop
en daar probeerde ik mee te testen deze deed het namenlijk perfect met mijn Geforce 3. Maar heb nu ook Vice city stories en San andreas beide hetzelfde probleem.
En heb de kaart ingesteld met het boekje en de CD handleiding van de kaart.

Laatst gewijzigd door acrodelight; 5 januari 2007 om 12:32
acrodelight is offline  
Oud 5 januari 2007, 12:29   #10
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Misschien heeft het ook te maken met de AGP snelheid.....
Ik heb zelf 8X en dat moet ook voldoende zijn volgens de minimale systeemvereisten.

INFO bij alle 3d games op de computer dezelfde fout 2d werkt foutloos.

Laatst gewijzigd door acrodelight; 5 januari 2007 om 12:34
acrodelight is offline  
Oud 6 januari 2007, 18:12   #11
Comp-Freak
Ploffer
 
Geregistreerd: 7 februari 2005
Locatie: Bredevoort
Berichten: 3.524
Als de kaart niet te heet wordt en de software ook up to date is, lijkt het er op dat de kaart idd kapot is. Je zou hem misschien in een andere computer kunnen testen of de stuurprogramma's verwijderen en opnieuw installeren. Misschien werkt een oudere versie beter. Als je bij mij in de buurt woont, kan ik hem ook wel voor je testen.
__________________
Whoei.Net! dus...
Comp-Freak is offline  
Oud 6 januari 2007, 21:26   #12
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Comp-Freak
Als de kaart niet te heet wordt en de software ook up to date is, lijkt het er op dat de kaart idd kapot is. Je zou hem misschien in een andere computer kunnen testen of de stuurprogramma's verwijderen en opnieuw installeren. Misschien werkt een oudere versie beter. Als je bij mij in de buurt woont, kan ik hem ook wel voor je testen.
Zou kunnen ja maar dan probeer ik het zelf wel heb ook een klein bedrijfje zeg maar voor reparaties.
Ik probeer het wel even in ieder geval bedankt.
acrodelight is offline  
Oud 6 januari 2007, 21:27   #13
jcb
pof-zeikerd

 
Geregistreerd: 23 september 2005
Locatie: Noordwijk
Berichten: 231
@ Comp-Freak:

Ik bedoelde overbelasten als in dat je graka het niet trekt. Met mijn mx4000 had ik ook weleens een scherm vol met artifacts als ik in bepaalde spellen shader-effecten enzo aanzette.
jcb is offline  
 

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:53.

home index zoeken faq kalender leden profiel registreer Beam me down Take me up

----[advertentie]----
De POF wordt gehost door Vaxon Networks


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.