header
1337 -IRC Chat- server: irc.sorcery.net channel: #pof forum
Oud 14 november 2005, 21:54   #26
Darth-Vader
Sponserd By:
 
Geregistreerd: 28 februari 2001
Locatie: Groenlo - Gelderland.
Berichten: 2.106
Stuur een bericht via MSN naar Darth-Vader
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mephi
Waarom heb je PC2100 geheugen besteld en geen PC3200?
omdat 1 gb in pc3200 of nog niet verkrijgbaar is, of t*ring duur is...

Wat is dan beter, een lage cas (2) met pc2100 of een hogere cas (3) met pc3200
__________________
Red de Boom, eet een bever

Laatst gewijzigd door Darth-Vader; 14 november 2005 om 22:03
Darth-Vader is offline  
Oud 15 november 2005, 08:13   #27
Comp-Freak
Ploffer
 
Geregistreerd: 7 februari 2005
Locatie: Bredevoort
Berichten: 3.524
Die laatste keuze. PC2100 is echt veel langzamer dan PC3200. Dat cas2 of 3 merk je zelf eigenlijk niks van. Ik zou die pc2100 zeker terug sturen of annuleren aangezien het zo te zien vrijwel niks goedkoper is dan pc3200 en het gewoon zonde is om dat in je systeem te gooien. Tis geheugen uit de tijd van de eerste Athlon XP's.

Ik zie bijvoorbeeld een GEiL value strookje voor 105 euro van 1 GB. Volgens mij is dat nog goedkoper ook dan die kingston. Wil je echt het goedkoopste, kijk dan ff in de pricewatch, maar let wel op of je bij een goeie winkel koopt.

Wil je persee kingston, dan kan ik je dat afraden. Een merk als GEiL ook goed. Zelf heb ik al 2x problemen gehad met kingston value ram.
__________________
Whoei.Net! dus...
Comp-Freak is offline  
Oud 15 november 2005, 16:36   #28
Darth-Vader
Sponserd By:
 
Geregistreerd: 28 februari 2001
Locatie: Groenlo - Gelderland.
Berichten: 2.106
Stuur een bericht via MSN naar Darth-Vader
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Comp-Freak
Die laatste keuze. PC2100 is echt veel langzamer dan PC3200. Dat cas2 of 3 merk je zelf eigenlijk niks van. Ik zou die pc2100 zeker terug sturen of annuleren aangezien het zo te zien vrijwel niks goedkoper is dan pc3200 en het gewoon zonde is om dat in je systeem te gooien. Tis geheugen uit de tijd van de eerste Athlon XP's.

Ik zie bijvoorbeeld een GEiL value strookje voor 105 euro van 1 GB. Volgens mij is dat nog goedkoper ook dan die kingston. Wil je echt het goedkoopste, kijk dan ff in de pricewatch, maar let wel op of je bij een goeie winkel koopt.

Wil je persee kingston, dan kan ik je dat afraden. Een merk als GEiL ook goed. Zelf heb ik al 2x problemen gehad met kingston value ram.
PC2100 is gecancelld en er is 3200 voor in de plaats gekomen. Tis wel Kingston, ik heb juist problemen gehad met goedkope geheugen dimms en met kingston heb ik nog geen problemen gehad. 2 dimms nu in bezit. Achja, iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur... Tja en de ene config reageerd anders dan de andere config, hé Kan best zijn dat ik die Kingston dimms binnen een week weer terug stuur, je moet met alles een beetje mazzel hebben...
__________________
Red de Boom, eet een bever
Darth-Vader is offline  
Oud 29 november 2005, 18:57   #29
Darth-Vader
Sponserd By:
 
Geregistreerd: 28 februari 2001
Locatie: Groenlo - Gelderland.
Berichten: 2.106
Stuur een bericht via MSN naar Darth-Vader
alles is binnen, alleen die grafische kaart nog niet. Heeft vertraging opgelopen ivm de sneeuwoverlast... :(

Overzichtje:

Graf kaart : Club3D Radeon X800 XL 512 MB, DDR3, PCI Express x16 (€ 239)
Voeding :Tagan TG480-U22 480 Watt (€ 68)
Proc : AMD Athlon 64 Venice 3500+, Socket 939, Boxed (€ 184)
Moederbord : Asus A8N-E (€ 81)
Geheugen : 2 x Kingston 1GB DDR SDRAM, PC3200, 400 MHz, - (€ 188)
Brander : NEC ND-4550 16 x, 8 x, 16 x, Wit, OEM (€ 39)

Totaal € 950

Die NEC brander is er later bijgekomen, omdat ik nog geen Dual Layer kan branden. Nu heb ik nog een NEC 32.. nog wat. Hier kom ik echter steeds meer mee in de knoop, omdat deze geen DL aan kan... Dus zodoende ook een DL-brander...

[edit] Dit is dus bij Azerty.nl gekocht. Niet bij Gistron....
__________________
Red de Boom, eet een bever

Laatst gewijzigd door Darth-Vader; 29 november 2005 om 19:05
Darth-Vader is offline  
Oud 29 november 2005, 20:59   #30
Comp-Freak
Ploffer
 
Geregistreerd: 7 februari 2005
Locatie: Bredevoort
Berichten: 3.524
Nice setje

Heb gisteren een pc met een 3500+ en 2 gig ram in elkaar gezet op het zelfde mobo en dat werkte heerlijk vlot.
__________________
Whoei.Net! dus...
Comp-Freak is offline  
Oud 29 november 2005, 21:16   #31
Darth-Vader
Sponserd By:
 
Geregistreerd: 28 februari 2001
Locatie: Groenlo - Gelderland.
Berichten: 2.106
Stuur een bericht via MSN naar Darth-Vader
Als je wat doet, moet je het goed doen he
__________________
Red de Boom, eet een bever
Darth-Vader is offline  
Oud 8 december 2005, 18:35   #32
Darth-Vader
Sponserd By:
 
Geregistreerd: 28 februari 2001
Locatie: Groenlo - Gelderland.
Berichten: 2.106
Stuur een bericht via MSN naar Darth-Vader
Heb hem nu een dag of 4, maar loopt geweldig... F.e.a.r. heeft met alles op high nog een gem fr van rond de 40 tot 60...
__________________
Red de Boom, eet een bever
Darth-Vader is offline  
Oud 9 december 2005, 09:38   #33
Comp-Freak
Ploffer
 
Geregistreerd: 7 februari 2005
Locatie: Bredevoort
Berichten: 3.524
Stop teasing me Mooi resultaat
__________________
Whoei.Net! dus...
Comp-Freak is offline  
Oud 2 november 2006, 21:57   #34
rld.hermeling
Registered User

 
Geregistreerd: 2 november 2006
Berichten: 1
gistron

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Darth-Vader
Iemand ervaring met de winkel Gistron http://gistron.com Zit bij Arnhem (geloof ik) in de buurt, over de Duitse grens in een oud douanegebouw. Wil er binnenkort wat onderdelen halen voor een upgrade, dwz een moederbord, proc (AMD) en een grafische kaart (waarschijnlijk een 6600).

Verder iemand nog goede aanbevelingen voor moederbord / proc / grafische kaart...?
hallo
de vraag was wat mijn ervaring is met gistron.
De prijs heb ik niets over te klagen maar als het er op neer komt wat betreft service, slecht slecht en nog eens slecht.
ik heb er zelf een complete zelf bouw pc gekocht (4mnd geleden)en ik hoop dat ik er nooit iets mee krijgt.
Ik heb 2 weken geleden een dvd brander gekocht maar die werkte niet zo als het had moeten zijn.
De dvd brander wilde in eerste instantie geen dvd film branden.
Ik ben terug gegaan en de eerste woorden waren gelijk al natuurlijk krijgt u daar geen vergoeding voor.Het licht aan de software.
de dvd's die ik inmiddels verpest heb daar wilde ze ook geen vergoeding voor geven zelfs niet dat ik voor de derde keer al bij Gistron was. het ging mij er dan ook over dat er totaal geen medewerking of tegemoed koming was van hun zijde.
nadat de dvd bij hun was na gekeken kreeg ik de woorden van hij doet het gewoon hoor , wij hebben gelijk en u niet.
Nadat ik thuis het een en ander weer geprobeert heb was het nog steeds niet goed.
De dvd waar hun meer getest hadden zat nog in de dvd speler en daar stond geen film op maar mp3 terwijl ik door had gegeven dat hij geen film (fob) bestanden brande.
Conclusie hij was niet goed na gekeken maar ik kreeg wel de woorden dan moet u maar even een firmware downloaden terwijl ze dat tijdens het testen ook even hadden kunnen doen ,maar nee dat moet de klant zelf maar doen.
Wij gaan toch geen service verlenen!!!
Ik heb in het totaal 16 dvd verpest 4x naar Gistron gereden en verschillende brand programma's geinstaleerd gehad maar nee niets werkte goed.
ik heb nu een andere LG brander gekocht niet bij gistron en geen enkel probleem.
Totale ervaring met Gistron

Prijs goed maar andere leveren ook met scherpe prijzen
service heel slecht tot geen.
laat het maar iets duurder zijn als de service dan ook maar goed is .

groeten rob.
rld.hermeling is offline  
Oud 24 september 2007, 13:10   #35
klaas123
Registered User

 
Geregistreerd: 24 september 2007
Berichten: 1
Gistron Service ver beneden de maat - slecht eigenlijk

De site van Gistron is super; je kunt heel mooi een werkende PC
samenstellen omdat de webwinkel de componenten al controleerd.

Betalen en snelle levering - allemaal top. Maar daar gaat dit bericht
niet over. Dit bericht gaat over de ellende als er een componentje
stuk is.

Ik kan trouwens wel spreken van oplichting (ja een groot woord
maar lees verder); ik heb namelijk betaald voor "assemblage
en testen" alleen doet de PC het bij mij thuis al na 3 minuten niet meer.
Dan denk ik: dus niet getest. Dan denk ik: daar heb ik toch voor betaald!
Het staat toch op de factuur!

Kijk idee van Gistron is dan om de hele PC maar terug te sturen.
Omdat ik dacht dat het aan de voeding lag, en Gistron telefonisch ook,
zelf maar en op hun aanraden getest met een eigen, andere voeding.
Resultaat: het lag inderdaad aan hun voeding dus ik hoefde 'enkel' hun
voeding op te sturen. Verzendkosten mag je zelf betalen, rondje
postkantoor voor eigen rekening - nee, eigen tijd is nog vervelender.

Afijn 2e voeding ook niet goed. Ik zeuren; stuur dan tenminste *nu*
een voeding op, dan kan ik verder, stuur ik de 2e defecte vanmiddag
nog weg. Kan allemaal niet. Ok 2e voeding opgestuurd, weer
rondje postkantoor dus. Maar goed ik *had* zelf nog een werkende
voeding dat was wel mijn redding kon ik tenminste werken.

Volgende probleem na 6 maanden: videokaart begeeft het. Zelfde verhaal;
mag je opsturen, sturen zij het naar de leverancier, kun je wachten. Ik zeg;
kun je dat niet een *beetje* aan service doen en mij zolang een kaartje
van 30 euri sturen, stuur ik tzt wel weer terug. Nee hoor, hun tip is "leen
een kaartje of zo, heb je er niet nog 1 liggen". Nee ik heb geen kaartje
liggen. Oja nee ik kon ook gewoon een kaartje bestellen. Ja zeg
ik omdat de kaart kapot is en gerepareerd moet worden en dat
weet ik hoe lang kan duren, moet *ik* maar een kaartje kopen..

Nou ik zeg; goed ik koop 4 kaartjes, namelijk de komende 4 weken
elke week 1 en die stuur ik dan wel terug want als consument mag je
van webbestellingen ze binnen 7 dagen retourneren dacht ik. "nee" zegt
Gistron "gebruikte videokaartjes mogen niet retour". Dat kan volgens
mij helemaal niet zo'n houding maar ja.

Echt bar en boos die aftersales. Als het een gewone winkel was
had ik kaartje uit een schap kunnen rukken en dat gedaan ook.

Ik post dit omdat ik ten tijde van bestellingen-zonder-problemen
altijd heel positief ben geweest en dat *ook* altijd
gezegd heb. Maar daar heb ik spijt van. Toe had ik after-sales
nog niet ontmoet en dat is echt zo slecht -> neem geen risico,
doe geen zaken.

Ja of koop iets onbelangrijks of voordeligs maar niet een component
die je geen weken kun missen. En alleen als je dicht bij het postkantoor
woont, 6.20 per keer versturen overhebt en een aantal doosjes-
met-schuim want je moet e.e.a. straks wel goed verpakken als
je het terugstuurt

Oja noem mij een oen; als je nou gewoon leest wat ze
over retourzendingen schrijven (let met name op
de manier waarop zaken worden ge-eist) dan had ik kunnen
weten hoe ze over after-sales denken. Vergeet deze post
maar lees toch minimaal:
http://gistron.nl/information/retour
klaas123 is offline  
Oud 24 september 2007, 19:11   #36
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Dit soort dingen kun je beter kwijt in de shopreviews op tweakers.net:
http://tweakers.net/shopreview/9

Die worden tenminste nog gelezen.. Dit forum is er niet echt voor bedoeld.
Xtuv is offline  
 

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:06.

home index zoeken faq kalender leden profiel registreer Beam me down Take me up

----[advertentie]----
De POF wordt gehost door Vaxon Networks


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.