header
1337 -IRC Chat- server: irc.sorcery.net channel: #pof forum
Oud 30 januari 2007, 21:17   #1
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Nieuw moederbord

Hallo,

Heb een nieuw moederbord gekocht: ECS 661FX-M7
met een Intel Celeron D 3.6 Ghz en 512 mb ddr400

Sinds ik de computer opstart stopt hij nadat hij het ramgeheugen gecheckt heeft????!!!! duzz kan hem met geen mogelijkheid met windows install starten.
Het bios kan ik wel inkomen heb het geprobeerd te resseten maar werkte niet.
Verder geeft hij geen piepjes aan en er word niks weergegeven.

Wie kan mij helpen???????
acrodelight is offline  
Oud 30 januari 2007, 23:38   #2
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Wat je kunt proberen is de pc eerst zo kaal mogelijk te krijgen [alle extra kaarten eruit bijv], en alleen datgene wat _echt nodig_ is erin laten zitten cq connecten, en dan nog eens proberen.
Ook kan je proberen om en om de reepjes ram te proberen.
Heb je ook alle settings zelf in het BIOS gecontroleerd?
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 31 januari 2007, 15:36   #3
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
OKe zal het proberen
Het bios heb ik al gecheckt deze klopte perfect met de instellingen.
acrodelight is offline  
Oud 31 januari 2007, 15:47   #4
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Heb het geprobeerd maar er zit alleen maar een agp videokaart in.
voor de rest is alles onboard.

er zit 1 HDD in 1TB
en 2 DVD branders
heb allebei de dvd brander al los gehad en de
schijf al een keer verwisseld.
acrodelight is offline  
Oud 31 januari 2007, 16:04   #5
Craze
Phrea.com Crew
 
Geregistreerd: 1 augustus 2001
Locatie: Arnhem
Berichten: 2.472
Stuur een bericht via ICQ naar Craze
het geheugen al geprobeerd te verwisselen of te checken ?
__________________
achja...
Craze is offline  
Oud 2 februari 2007, 16:48   #6
acrodelight
Registered User

 
Geregistreerd: 4 januari 2007
Berichten: 11
Ja heb ik gepr0beerd

1x met 128 mb DDR
1x met 256 mb DDR
1x met 512 mb DDR
en
1x met 1 GB DDR

Het hielp beide keren niets
ik ga denk ik eerst even bij de leverancier van het bord langs.
acrodelight is offline  
 

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:21.

home index zoeken faq kalender leden profiel registreer Beam me down Take me up

----[advertentie]----
De POF wordt gehost door Vaxon Networks


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.