header
1337 -IRC Chat- server: irc.sorcery.net channel: #pof forum

Ga terug   De POF - Nederlands Leukste Computer en Chat Forum > All-In Hardware

 
 
Discussietools Weergave
Oud 1 februari 2008, 18:35   #1
Rottentweetie
Registered User

 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Berichten: 4
Club 3D Ati Radeon 3870 Overclocked Edition samen met Asus A8V-E Deluxe?

Beste mensen!

Ik heb een probleempje.

Ik heb gister mijn nieuwe grafische kaart binnen gekregen maar nu ik deze erin heb gezet en alles heb aangesloten, krijg ik geen beeld te zien.
De computer start wel op, want ik hoor het intro deuntje van Windows XP, maar het beeldscherm blijft op Stand-by staan.

Kan het zijn dat het moederbord en de kaart niet samen gaan? Lijkt me stug, maar wie weet..
Of is gewoon echt de kaart defect?

Systeem:
520 Watt Coolermaster PSU.
Asus A8V-E Deluxe moederbord
AMD Athlon 64 4000+ Processor
2 Gig Kingston geheugen

Met vriendelijke groet,
Rottentweetie.
Rottentweetie is offline  
Oud 1 februari 2008, 18:43   #2
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Monitor goed aangesloten?
Probeer eens een andere aansluiting oid, andere monitor, of prik die kaart in een andere PC als je de mogelijkheid hebt..

Kaart ook even goed aanduwen enzo..
Xtuv is offline  
Oud 1 februari 2008, 19:02   #3
Rottentweetie
Registered User

 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Berichten: 4
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Xtuv Bekijk bericht
Monitor goed aangesloten?
Probeer eens een andere aansluiting oid, andere monitor, of prik die kaart in een andere PC als je de mogelijkheid hebt..

Kaart ook even goed aanduwen enzo..
Ik heb alles goed aangesloten.

Heb niet de mogelijkheid om in andere pc te proberen of andere monitor aan te sluiten.
Ook al goed aangedrukt, maar zonder succes.

Andere oplossingen, ideen zijn van harte welkom.
Rottentweetie is offline  
Oud 2 februari 2008, 09:55   #4
tdw
Daaro kijken ->
 
Geregistreerd: 11 april 2005
Locatie: Noordwijk
Berichten: 2.717
Vaak hebben dit soort krachtige kaarten een extra poweraansluiting nodig, heb je die ook aangesloten?

edit: zoals dit dus, die kabeltjes die aan de achterkant eruit komen
__________________
Sig & avatar re-unhacked.
- Craze
POF Stats
[21:14:34] <@LOSTdude> zegt het ene kb tegen het ander: je bent getikt
tdw is offline  
Oud 3 februari 2008, 22:59   #5
Rottentweetie
Registered User

 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Berichten: 4
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tdw Bekijk bericht
Vaak hebben dit soort krachtige kaarten een extra poweraansluiting nodig, heb je die ook aangesloten?

edit: zoals dit dus, die kabeltjes die aan de achterkant eruit komen

Heb ik idd ook gedaan.. Dus ik weet niet wat ik verkeerd doe..
Of zal het gewoon aan de kaart liggen?
Rottentweetie is offline  
Oud 4 februari 2008, 20:42   #6
Comp-Freak
Ploffer
 
Geregistreerd: 7 februari 2005
Locatie: Bredevoort
Berichten: 3.524
Probeer in ieder geval eens zo kaal mogelijk op te starten. Dus 1 strookje geheugen, moederbord, processor met koeler, videokaart en voeding natuurlijk. Andere insteekkaarten en dingen als hardeschijf enzo afkoppelen.

Misschien geeft hij tijdens de post wel beeld, maar gaat dat zo snel dat je dat net mist en gaat ie bij het starten van windows op zwart? (beetje wilde gok)
__________________
Whoei.Net! dus...
Comp-Freak is offline  
Oud 5 september 2008, 23:30   #7
Mattie
bliep²+bliep³

 
Geregistreerd: 6 juni 2005
Locatie: NL
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Mattie Stuur een bericht via Skype™ naar Mattie
spam
__________________
tech·nisch de·fect¹ (het ~, ~en)
1 verhuizen, het verhuizen naar een andere coloprovider
tech·nisch de·fect² (het ~, ~en)
1 betalingsachterstand, het niet betalen van achterstallige rekeningen
Mattie is offline  
Oud 8 september 2008, 13:40   #8
Rottentweetie
Registered User

 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Berichten: 4
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mattie Bekijk bericht
spam
Idd.. Beetje jammer.. maar goed..

Over het onderwerp:
Het probleem is inmiddels opgelost.
Het moederbord was op een 1 of andere manier gewoon te oud, en pakte de videokaart gewoon niet.
Ik heb nu een heel nieuwe moederbord, geheugen en processor en hier doet de videokaart het gewoon prima op!

Groeten,
Rottentweetie
Rottentweetie is offline  
 

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:34.

home index zoeken faq kalender leden profiel registreer Beam me down Take me up

----[advertentie]----
De POF wordt gehost door Vaxon Networks


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.