header
1337 -IRC Chat- server: irc.sorcery.net channel: #pof forum
Oud 4 augustus 2008, 16:49   #1
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
Het grote miskoop topic.

Naar aanleiding van het grote pats topic dan nu maar het tegenovergestelde.

Eerst was ik nogal trots op dit ding hier.
Je kan er een ei op bakken en zeker een maal per dag loopt ie vast en moet ik minstens een uur wachten voor ie afgekoeld is en weer wil opstarten.
Ik heb hem teruggestuurd naar de winkel in Duitsland.
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
Oud 5 augustus 2008, 00:13   #2
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Mijn grootste miskoop is een AMD 9600 BE.
Nix mis met AMD [imho], maar deze cpu SUX ASS !!

Wil hem heel graag vervangen, met OF een nieuwe quadcore OF met een 6000+ [dualcore].
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 5 augustus 2008, 00:55   #3
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Ok ok, ik heb nog wel meer miskopen, de twee meest opvallende zijn:
- 1 PSP Slim 'n Lite incluis 4 games [die ligt OF bij BW OF bij mij te nixen]
- 1 Asus MyPal A636N PDA, opzich heeft hij BW en mij wel altijd overal gebracht [ingebouwde GPS, ism TomTom] maar bij de minste of geringste verandering aan geinstalleerde meuk begint hij te steigeren
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 5 augustus 2008, 22:33   #4
LOSTdude
Lost in time

 
Geregistreerd: 9 februari 2007
Locatie: Mysterious Island
Berichten: 325
* LOSTdude heeft pas lege DVD'tjes gehaalt die niet werken met m'n brander


Oops. Inmiddels natuurlijk de goeie gehaald.
__________________
It's the world-infamous Phrea.comic! - Nieuwe afleveringen!
LOSTdude is offline  
Oud 13 augustus 2008, 22:01   #5
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Phrea, wat is er mis met 'n AMD 9600 BE? geen verstand van die AMD Quads trouwens... maar ben benieuwd.

Ik doe niet aan miskopen.. Mja.. een keer een Yamada divx/dvd speler, was een prima ding, maar gaf er na een half jaartje de brui aan. Binnen de garantie. Alleen jammer dat ik 'm bij één of andere brakke webshop heb gekocht waar ze geen gehoor gaven en het om een paar tientjes ging dus heb ik er geen werk van gemaakt.

Ohja.. en wellicht mijn eerste zelf samengestelde PC Een AMD Athlon 500Mhz, zo'n geweldige Slot 1 (oid) processor:


PC liep echt om de haverklap vast... lag misschien niet aan die AMD. Kan ook best het mobo zijn geweest, of waarschijnlijker, de elcheapo voeding.
Xtuv is offline  
Oud 13 augustus 2008, 22:18   #6
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Die 9600 heeft nog 1 of andere fout in zich, waardoor hij niet altijd even stabiel loopt, daarom ist een miskoop.

De AMD Athlons destijds waren de beste en snelste, daar zal het vastlopen niet aan hebben gelegen, die dingen kickten ass !
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 14 augustus 2008, 13:20   #7
tdw
Daaro kijken ->
 
Geregistreerd: 11 april 2005
Locatie: Noordwijk
Berichten: 2.717
Het pak melk dat ik gister kocht. Die is nu dus al over datum
__________________
Sig & avatar re-unhacked.
- Craze
POF Stats
[21:14:34] <@LOSTdude> zegt het ene kb tegen het ander: je bent getikt
tdw is offline  
Oud 14 augustus 2008, 15:20   #8
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phrea Bekijk bericht
Die 9600 heeft nog 1 of andere fout in zich, waardoor hij niet altijd even stabiel loopt, daarom ist een miskoop.
Nahh die bug zou je toch niks van merken.. alleen in heel specifieke theoretische gevallen oid. Lijkt me sterk dat dat een instabiel systeem oplevert. Wat voor 'n voeding heb je?
Xtuv is offline  
Oud 14 augustus 2008, 23:15   #9
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Ah, nou ja, hij bevalt iig totaal niet... Wellicht ligt het aan mabo? [lijkt me niet] of aan mem? [lijkt me ook al niet]

Of Cool 'n Quiet zit in de weg, denk er al een tijdje aan om dat uit te zetten...
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 15 augustus 2008, 02:09   #10
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Ehh die vraag over je voeding stel ik niet voor niks
Als het no-name (of een 'be-quiet' oid) is dan is de kans erg groot dat het daar aan ligt..
Xtuv is offline  
Oud 15 augustus 2008, 03:01   #11
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Zit een 700 WATT Tagan in.
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell

Laatst gewijzigd door Phrea; 15 augustus 2008 om 03:09
Phrea is offline  
Oud 15 augustus 2008, 03:25   #12
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Tering.. overkill Nja, daar zal het niet aan liggen idd.
Xtuv is offline  
Oud 16 augustus 2008, 01:50   #13
Phrea
alpha male
 
Geregistreerd: 15 december 2000
Locatie: Zaanstad
Berichten: 5.571
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Xtuv Bekijk bericht
Tering.. overkill Nja, daar zal het niet aan liggen idd.
Valt mee, is een quadcore machine, met een vidkaart die via de Tagan extra voeding nodig heeft he.
__________________
I am not so think as you drunk I am.

Bastard Administrator From Hell
Phrea is offline  
Oud 16 november 2008, 02:25   #14
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
Een "slimme" thermostaat.



Blijkt dat de Belgische vaillant ketels andere aansluitpunten hebben dan de Nederlandse. Dus aangesloten volgens de voorschriften: een steekvlam en half Belgie zonder stroom. Waarschijnlijk weggegooid geld want dat zal wel geen garantie zijn.
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
Oud 9 december 2008, 18:35   #15
tdw
Daaro kijken ->
 
Geregistreerd: 11 april 2005
Locatie: Noordwijk
Berichten: 2.717


Elk jaar koop ik weer van die dingen, elk jaar koop ik weer batterijen om erin te stoppen en ELKE KEER ALS IK ZE WIL GEBRUIKEN ZIJN DE BATTERIJEN LEEG! Klotedingen staan *altijd* aan in mn zak (of een bepaald vrouwelijk persoon heeft ze op een plek gelegd waar ik ze niet kan vinden)
__________________
Sig & avatar re-unhacked.
- Craze
POF Stats
[21:14:34] <@LOSTdude> zegt het ene kb tegen het ander: je bent getikt
tdw is offline  
Oud 9 december 2008, 22:09   #16
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Koop die kleintjes met zo'n elastiekje



Heb je volgens mij voor 2,50 ofzo? gaat ook lang mee, zit 1 ledje in ofzo..
Xtuv is offline  
Oud 10 december 2008, 00:56   #17
Craze
Phrea.com Crew
 
Geregistreerd: 1 augustus 2001
Locatie: Arnhem
Berichten: 2.472
Stuur een bericht via ICQ naar Craze
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Xtuv Bekijk bericht
Koop die kleintjes met zo'n elastiekje



Heb je volgens mij voor 2,50 ofzo? gaat ook lang mee, zit 1 ledje in ofzo..
4/5 euro bij de hema
6 euro voor de versie met 2 ledjes :P
__________________
achja...
Craze is offline  
Oud 21 februari 2009, 18:43   #18
tdw
Daaro kijken ->
 
Geregistreerd: 11 april 2005
Locatie: Noordwijk
Berichten: 2.717
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Xtuv Bekijk bericht
Koop die kleintjes met zo'n elastiekje



Heb je volgens mij voor 2,50 ofzo? gaat ook lang mee, zit 1 ledje in ofzo..
Bij deze: grote miskoop. Dingen gaan leeg als ze aanstaan in je zak! Wat heb ik daar nou aan zeg
__________________
Sig & avatar re-unhacked.
- Craze
POF Stats
[21:14:34] <@LOSTdude> zegt het ene kb tegen het ander: je bent getikt
tdw is offline  
Oud 11 april 2009, 15:18   #19
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
vier stuks Radio gestuurd (DCF) precisie uurwerk met gering stroomverbruik heb ik gekocht.

maar voorlopig is er nog niet één die het doet
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
Oud 11 april 2009, 16:17   #20
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Wat zou het moeten doen?
Xtuv is offline  
Oud 11 april 2009, 16:48   #21
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
In ieder geval ronddraaien, dat doen de meeste klokken met wijzers.
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
Oud 11 april 2009, 19:22   #22
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
't is maar wat je aan de muur wil hangen om de tijd af te lezen...
Xtuv is offline  
Oud 11 april 2009, 20:33   #23
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
Kijk: Ik heb bijvoorbeeld een klok aan de muur hangen zoals deze:



En nu wilde ik het uurwerk vervangen door een Radio gestuurd (DCF) precisie uurwerk met gering stroomverbruik. Dat past precies. Maar dan moet het ook wel werken natuurlijk.
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.

Laatst gewijzigd door Belg; 11 april 2009 om 20:40
Belg is offline  
Oud 11 april 2009, 20:39   #24
Xtuv
8|

 
Geregistreerd: 17 december 2000
Locatie: hier en daar
Berichten: 12.471
Stuur een bericht via MSN naar Xtuv
Ah, nu snap ik 'm.. 't is een motortje zegmaar.
Xtuv is offline  
Oud 11 april 2009, 20:41   #25
Belg
Phrea.com Cruw
 
Geregistreerd: 22 juli 2001
Locatie: Belgie
Berichten: 1.034
Stuur een bericht via ICQ naar Belg
juist ja.
__________________
Deze post is in een geautomatiseerd proces vervaardigd en is daarom niet ondertekend.
Belg is offline  
 

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:31.

home index zoeken faq kalender leden profiel registreer Beam me down Take me up

----[advertentie]----
De POF wordt gehost door Vaxon Networks


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.